30 quarantaine baksels die compleet zijn mislukt

#6

Mijn make-shift poging om een konijn te maken heeft me gefaald, maar ik denk dat ik in plaats daarvan een dikke kat heb gebakken? 

Bored Panda nam contact op met Beth Coombes, een professionele banketbakker en de eigenaar van bakkerij Pili Pala Cakehouse, die ons vertelde over alles wat je moet weten om in quarantaine te bakken als een pro.

Beth stelt voor om je recept altijd volledig te lezen voordat je er gewoon voor gaat. “Bakken is zo’n wetenschap en de dingen moeten in de juiste volgorde worden gedaan om het gewenste eindresultaat te bereiken”, legde ze uit. Plus, weeg altijd je ingrediënten af voordat je begint, zodat je je kunt concentreren op de methode terwijl je het maakt.

#7

Dus…dit leek perfect en goed te gaan in de oven… dit was de verrassing aan de andere kant.

#8

#9

De banketbakker noemde een paar beginnersfouten die het beste te vermijden zijn. Een van de meest voorkomende is het op de juiste temperatuur brengen van de oven. “Taarten koken op zoveel verschillende temperaturen om verschillende resultaten te krijgen, dus denk niet ‘ah, deze temp zal het doen,’ omdat het misschien niet werkt, en je zult dat op de harde manier leren.”

Een andere veelgemaakte fout die iedereen die nieuw is in het bakken zou kunnen maken is gewoonweg het niet kennen van de techniek. “Bijvoorbeeld, ‘kloppende’ of ‘vouwende’ technieken. Als je niet zeker weet wat een woord betekent, geef het dan eerst een beetje google en je bent klaar om te gaan.”

#10

“Ummm… is het de bedoeling dat de kaneelbroodjes proberen te ontsnappen uit de pan?

Ga verder naar de volgende pagina voor meer mislukte baksels.

Scroll naar boven