Dit is hét recept voor Pasen: “Frikandellen Paasbrood”!

Het is binnenkort weer pasen en dat betekend dat iedereen naar de keuken gaat om de meest creatieve recepten te bedenken. Veel mensen gaat dit jaar extra los omdat we natuurlijk nog steeds in een lockdown zitten en voor de rest niets anders kunnen doen.

Veel mensen beginnen hun Pasen altijd met een heerlijk stukje Paasbrood. De meeste mensen maken dit niet zelf maar gaan naar de supermarkt om voor een mooi prijsje een brood te kopen.

Maar het recept van we vandaag hebben gevonden bij Showmag is zeker de moeite waard om zelf te maken.

Frikandellen Paasbrood

Omroep Brabant besloot een mooi receptje te delen welke door Betty wordt gemaakt.

Het recept is eigenlijk heel simpel en lijkt ons ook nog eens erg lekker.

&show_text=0&width=476" width="476" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true">

Scroll naar boven