Deze uien-spek gehaktballen zijn geweldig voor op de barbecue

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe recepten waarmee ik mijn gasten kan verrassen. Toen ik dit heerlijke barbecuerecept kreeg, wist ik dat ik het zo snel mogelijk moest uitproberen.

Dit recept is eenvoudig te maken en deze uienballen worden op deze manier gemaakt. En toen ik zag dat ze gecompliceerd waren met spek, dronk mijn mond open!

U heeft nodig:

2 uien, 450 gram rundergehakt, uienblokjes, gehakte peterselie, champignons, 1 eetlepel bruine suiker, 1 eetlepel hete ketchup, 1 theelepel sojasaus, 1 theelepel Worcestershire-saus, spek en eventueel barbecuesaus.

Dit gerecht is perfect om van elke barbecue een feest te maken. Zie hieronder hoe je verder gaat en vergeet niet om dit recept achteraf met vrienden te delen!

Eerst wordt de oven of bbq voorverwarmd tot 218 graden Celsius.

Verwijder de buitenkant van de ui en snijd hem in het midden door, zodat alleen de “schil” overblijft.

Ga verder naar de volgende pagina voor het vervolg van dit recept.

Scroll naar boven