Arretjescake is zo lekker maar dit nieuwe recept met Maltesers is misschien nog beter

Dit is hoe je deze heerlijke Malteser arretjescake maakt:

– Smelt de chocolade op een laag vuur in de magnetron of bain-marie.
– Smelt dan de boter in de magnetron
– Doe het cacaopoeder, de eieren en de suiker in een blender en klop deze glad.
– Voeg vervolgens de melkchocolade en de boter toe aan dit mengsel. Dan klop je het met een mixer (hoogste stand).
– Snijd de koekjes en de witte chocolade in kleine stukjes.
– Voeg 150 gram van de Maltese, koekjes en witte chocolade toe aan het chocolademengsel dat je net gemaakt hebt.
– Neem een bakblik en bedek het met bakpapier en giet het mengsel erin.
– Leg er een laagje Maltezers op.
– Zet het in de koelkast voor ten minste 3 uur.

Chef’s tip: Om de taart gemakkelijk te kunnen snijden, kun je het mes het beste eerst met warm water opwarmen. Vergeet niet dit heerlijke recept te delen met je vrienden op Facebook!

Scroll naar boven