We verlangen allemaal naar iets liefs en kalmerends tijdens de quarantaine. Dus waarom probeer je niet dat bananenbroodrecept dat al meer dan twee jaar aan je koelkast hangt? Ik bedoel, de tien dozen met eieren, oftewel je coronapocalypse voorraad, gaan zichzelf niet bakken.
De pannen vliegen in een mum van tijd en de solo-bakshow is begonnen. De timer gaat af en daar heb je het – een deegachtig gedrocht en indrukwekkend bakken mislukken. Bored Panda heeft de meest onsuccesvolle pogingen verzameld, die hopelijk je innerlijke chef zal prikkelen, want wat je ook maakt… zo erg kan het niet zijn. Ben je daar geweest, heb je dat gebakken? Deel je quarantaine bake-off verhalen in de commentaren!
#1
#2
#3
Je bent niet de enige die overweegt om bananenbrood te maken. De wereldwijde pandemie heeft velen veranderd in enthousiaste thuisbakkers. In feite zijn er zoveel dat leveranciers gedwongen zijn om de productie te verhogen.
Bloomberg meldt dat bakken een luxe is geworden. De verkoop van bakkersgist steeg met 457% ten opzichte van vorig jaar voor de week die eindigde op 28 maart. Het meel steeg met 155%, de boter met 73%, het bakpoeder met 178% en de eieren met 48%.
Robert Harper, de voorzitter bij Co. van de Maalderij Hopkinsville, zei het bedrijf tweemaal zo veel bloem zoals gebruikelijk verpakt. Harper gaf commentaar: “Het begon te lijken op Pasen en Kerstmis, allemaal in één. Mensen hebben tijd over en proberen wat geld te besparen.”
#4
#5
Ga verder naar de volgende pagina voor meer mislukte baksels.