20 keukentrucs die je zeker nog niet kende

Het aantal trucs dat mensen in de loop der jaren hebben bedacht voor gebruik in de keuken is verbazingwekkend. Als je maar een paar geheimen kent, kun je niet alleen leren koken als een meester, maar ook voorkomen dat voedingsproducten te over datum gaan.

We geven je hier een paar adviezen die zo nuttig zijn, dat koken voor je niets anders dan plezier wordt.

Schud een rauw ei een minuut lang en kook het dan. Je krijgt dan een echt gouden ei!

Een scherp, heet mes is perfect voor het maken van een boterham met ijs.

Snij het gewenste stuk kaas af met een deel van de verpakking. Je kunt het gebruiken om de resterende kaas te bedekken.

Gooi geen kruiden weg die geel zijn geworden. Leg ze in plaats daarvan in een ijsblokjesbakje en meng ze met olijfolie.

Het is een fantastische aanvulling op pasta of salade!

Als je geen deegroller hebt, gebruik dan een wijnfles.

Als je wilt dat de overgebleven pizza dezelfde smaak en geur heeft als toen je hem voor het eerst had, verwarm hem dan opnieuw in een koekenpan in plaats van in de magnetron.

Kaasbrood is een fantastisch gerecht dat je heel snel kunt bereiden. Voeg gewoon wat kruiden toe en zet het brood in de magnetron of de oven.

Om snel cherrytomaten te snijden, knijp je ze licht uit tussen twee borden en snij je ze er vervolgens met een scherp mes tussendoor.

Als je potje Nutella bijna leeg is, giet je er wat warme melk bij. Je zult eindigen met zeer rijke warme chocolademelk!

Vond je deze trucs al handig? Wacht maar tot je de trucs op de volgende pagina hebt gezien.

Scroll naar boven