7. Gebruik bakringen tijdens het grillen van de spiesjes.
Als u besluit om een grill te gebruiken voor het bereiden van uw spiesjes – hoe minder rommel hoe beter. Door ze gewoon op de bakringen te leggen kan je veel tijd besparen en daarna makkelijk opruimen.
8. Gebruik een mixer voor het versnipperen van vlees.
https://www.instagram.com/p/B-YMa2EJsil/?utm_source=ig_embed
Een mixer kan helpen om bijna elk type gekookt vlees te versnipperen – kip, kalkoen, varkensvlees of rundvlees. Gebruik de mixer op een lage snelheid voor ongeveer 2 minuten, en dan is het klaar om te worden toegevoegd aan uw favoriete gerecht.
9. Hak je kruiden nog sneller fijn met behulp van een pizzasnijder.
Een pizzasnijwiel draait snel in beide richtingen, wat een grote flexibiliteit aan het proces toevoegt. Dit maakt het zeer geschikt voor het gemakkelijk snijden van kleine producten zoals groene uien. Rol het gewoon heen en weer en hak het zo fijn als nodig is.
Ga verder naar de volgende pagina voor meer keukentrucjes.