4. Pers appelsap met minimale rommel.
U kunt nog steeds genieten van vers appelsap, zelfs als u geen sapcentrifuge bezit. Het enige wat u hoeft te doen is een appel in de vriezer te leggen en deze te laten staan tot hij volledig is ingevroren. Neem hem daarna uit en laat hem volledig smelten. Nu kun je een glas nemen en het gewoon met je hand uitknijpen om appelsap te krijgen.
5. Gebruik etherische oliën bij het snijden van uien.
https://www.instagram.com/p/B-t6lsqHtKe/?utm_source=ig_embed
Sommige etherische oliën kunnen voorkomen dat je gaat huilen tijdens het bereiden van uien. U kunt kruidnagel etherische olie toevoegen aan een kom met warm water en deze naast uw snijplank leggen. Als u een diffuser heeft, kunt u ook een paar druppels citrus etherische olie gebruiken en deze naast de snijplank plaatsen.
6. Snelle kippenspiesjes, met spiesen
Bereid de benodigde hoeveelheid kippenborsten en voeg jouw favoriete kruiden en zout toe en snijd de borsten vervolgens in de lengte doormidden. Leg ze daarna op een snijplank en prik ze voorzichtig met houten spiesen door de zijkanten. De laatste stap is om ze tussen de spiesen door te snijden om de vleesblokjes te maken!
Ga verder naar de volgende pagina voor meer keukentrucjes.